Ga naar de inhoud

подивіться на Україну на фотовиставці

Ви плануєте відвідати нашу програму в Jaarbeurs 24 лютого? Тоді ми пропонуємо вам не лише мандрівку Україною по 25 вітальнях, які символізують міста та регіони. Навкруги центральної сцени ви також побачите вражаючу фотовиставку, яка дає сучасну картину впливу війни на країну.

Виставка виконана у вигляді фототунелю в натуральну величину, створеного на замовлення Міністерства закордонних справ. Зображення з України зібрано з нагоди конференції Ukrainian Accountability Conference, організованої МЗС у липні 2022 року. Ця конференція була присвячена військовим злочинам, скоєним в Україні внаслідок російського вторгнення, та крокам, які вживаються для притягнення винних до відповідальності.
Враження від виставки дивіться на YouTube-каналі Міністерства.

Bekijk Oekraïne op de fototentoonstelling

Bezoekt u op 24 februari ons programma in de Jaarbeurs? Dan bieden we u niet alleen een reis door Oekraïne langs 25 huiskamers (vital’nyas) die symbool staan voor de steden en regio’s. Aan weerszijden van het centrale podium ziet u ook een indrukwekkende fototentoonstelling die een actueel beeld geeft van de impact die de oorlog heeft op het land.

De expositie komt uit een levensgrote fototunnel die is gemaakt in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De beelden uit Oekraïne zijn samengesteld ter gelegenheid van de Ukraine Accountability Conference die het ministerie van Buitenlandse Zaken in juli 2022 organiseerde. Deze conferentie stond in het teken van de oorlogsmisdaden die worden begaan in Oekraïne als gevolg van de Russische invasie en de stappen die worden gezet om de daders daarvoor verantwoordelijk te stellen.

Bekijk op het YouTube kanaal van het ministerie alvast deze video voor een indruk van de expositie.