Ga naar de inhoud
24 лютого 2023 чекаємо на вас з 11.00 до 16.00 у м. Утрехт! Ми сильні та сміливі, коли разом

Praktische info

Vragen over het evenement Antwoorden
Wat is het doel van het evenement? Het evenement staat in het teken van stilstaan bij 1 jaar oorlog, herdenken, ontmoeten en elkaar steun en hoop geven voor de toekomst.
Voor wie is dit evenement? Dit evenement is voor mensen die zijn gevlucht uit Oekraïne en Nederlanders die hen in welke vorm dan ook hielpen én helpen om van Nederland hun “best home away from home” te maken.
Wie organiseert dit evenement De organisatie is in handen van vele organisaties en wordt geleid door een professionele eventproducer. Initiatiefnemer van het evenement is de Vital’nya gemeenschap dat verbonden is aan de stichting Vital’nya
Wat is het programma van het evenement? Zie voor meer informatie de betreffende pagina op deze website.
Wanneer begint het evenement en wanneer eindigt het? De deuren gaan open om 10.00 uur. Na het plenaire programma om 16.00 uur beginnen we met het sluiten van de zaal. Het evenement eindigt om 17.00 uur.
Kan ik ook een deel van het evenement bezoeken? Ja
Kan mijn kind zich nu al aanmelden voor een TeamUp sessie? Nee, dit kan nog niet online. Op locatie worden de vier rondetijden gecommuniceerd en kunnen kinderen zich melden bij een TeamUp sessie. Elke ronde kunnen er een maximaal aantal kinderen meedoen.
Wat is de “Walk of Hope”? Dit is een wandeling die u zelf kunt lopen. De route volgt de weg die meer dan tienduizend vluchtelingen het afgelopen jaar aflegden tussen Utrecht CS en het crisiscentrum in Jaarbeurs Hal 5. Langs de duidelijk gemarkeerde route is op zuilen te zien en te lezen wat er door de vluchtelingen en hulpverleners heen ging bij aankomst en ontvangst. De wandeling is zowel voor vluchtelingen uit Oekraïne als voor Nederlanders.
Wat is de voertaal van het evenement? Nederlands en Oekraïens.

 

 

Vragen over tickets Antwoorden
Hoe kan ik tickets krijgen? Tickets zijn verkrijgbaar via deze website. Zie homepage
Zijn tickets gratis? Tickets voor vluchtelingen uit Oekraïne zijn gratis. We vragen Nederlanders een bedrag (pay what you want). De opbrengst van deze tickets wordt volledig gebruikt voor het evenement.
Wat is inbegrepen in het ticket voor Nederlanders? Het ticket biedt u toegang tot hal 1 van Jaarbeurs.
Wat is uw restitutiebeleid? Wat gebeurt er bij een afgelast evenement? In geval van annulering van de organisatie ontvangt u een kennisgeving via het e-mailadres dat u opgeeft bij het boeken van uw ticket. U kunt in antwoord op deze mail aangeven of u uw geld terug wilt of ziet als een donatie. Indien u zelf annuleert restitueren wij uw bijdrage niet.

 

 

Vragen over de locatie? Antwoorden
Mag ik roken? Nee. Roken is niet toegestaan.
Kan ik alcoholische dranken meenemen of kopen? Nee
Zijn er beveiligingsmedewerkers op de locatie? Ja
Is er een EHBO-dienst op het evenement? Ja
Is de locatie toegankelijk voor rolstoelen? Ja
Kan ik eten en drinken krijgen op de locatie? Er is koffie en thee.
Mag ik mijn eigen waterfles of eten meenemen? Ja
Zijn er activiteiten voor kinderen? Ja. Warchild en Hogeschool Utrecht verzorgen tijdens het evenement activiteiten in hun Kid’s Corner in Hal 1.

 

 

Vragen over reizen naar de locatie Jaarbeurs Utrecht Antwoorden
Waar vindt het evenement plaats? Jaarbeurs Utrecht, hal 1
Wat is de beste manier om naar Utrecht te reizen? Wij adviseren de trein. Voor meer informatie over bereikbaarheid gaat u naar https://www.jaarbeurs.nl/praktische-informatie
Waar in Jaarbeurs vindt het evenement plaats? Het evenement vindt plaats in hal 1
Hoe kom ik vanaf Utrecht Centraal bij Jaarbeurs hal 1? Er zijn borden die u naar Jaarbeurs hal 1 leiden