Franky en Coen op de bres voor Remember Together 2024

Wie kent hen niet? Franky en Coen, de mannen die al meer dan 200.000 porties friet en snacks hebben gebakken tijdens hun reizen door het oorlogsgebied in Oekraïne. Hun volgende reis start kort na 24 februari. Eerst zijn zij van de partij in Utrecht tijdens de landelijke herdenking Remember Together.

Freedom fries

Wij van Vital’nya zijn super trots dat Franky en Coen erbij zijn. Natuurlijk staan de mannen klaar om voor onze bezoekers friet en snacks te bakken.  Dat doen ze bij de ingang van het Beatrix theater waar u hen persoonlijk in actie kunt zien. De friet is van Nederlandse makelij en komt uit de Hollandse klei maar met de behandeling die Franky en Coen eraan geven, wordt deze lekkernij een oprechte freedom fry die – zeker weten – ook bij de Oekraïense bezoekers goed zal vallen!

Geniet van de originele Franky en Coen friet! Nederlandse en Oekraïense jongeren delen deze snacks op 24 februari uit in het Beatrix gebouw. Ook als het gaat om deze bijzondere catering serveert de organisatie deze uit in een Nederlands-Oekraïense coproductie.

Bestel je tickets voor 24 februari

Lees ook dit