Vrij spel in de Kid’s Corner op 24 februari

Een absolute publiekstrekker vorig jaar bij de eerste editie van de landelijke herdenking Remember Together was de Kid’s Corner. Ook dit jaar geven wij vrij spel aan de Oekraïense kinderen. Onder begeleiding van vrijwilligers van de Hogeschool Utrecht hebben de kinderen de dag van hun leven.

De gehele dag kunnen de kinderen meedoen met diverse leuke activiteiten. Niets moet, alles mag. Of het nu gaat om knutselen, tekenen of jezelf schminken: er is altijd wel iets te ontdekken in de Kid’s Corner. Lekker bezig zijn helpt de kinderen om even los te komen van de dagelijkse sleur of herinneringen uit het recente verleden die minder leuk zijn.

Oekraïne project Hogeschool Utrecht

De Kid’s Corner bevindt zich in het midden van de Expohal en is open tussen 11-17 uur. Het initiatief is onderdeel van het Oekraïne project van de Hogeschool Utrecht dat studenten stimuleert om kennis en vaardigheden in te zetten voor de Oekraïense gemeenschap. Eelco Koot is nauw bij dit project betrokken en was er ook vorig jaar bij. “Ik vond het fantastisch om te zien hoeveel positieve energie er los kwam. Niet alleen bij de kinderen. Ook de moeders deden enthousiast mee. Aan het einde van de dag verlieten de kinderen geschminkt met de Oekraïense vlag op hun wang de bijeenkomst, met een trotse blik in hun ogen!”

Bestel je tickets voor 24 februari

Lees ook dit